Ροή Ειδήσεων

Την Tετάρτη (24/04), οι μαθητές του 4ου Νηπιαγωγείου Καβάλας, αναβίωσαν το έθιμο του Λαζάρου, σύμφωνα με το οποίο, πριν από την Μεγάλη Εβδομάδα, τα παιδιά τριγυρνούν στους δρόμους ή πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι και τραγουδούν τα Κάλαντα του Λαζάρου, εξιστορώντας την “Εκ νεκρών έγερση του Λαζάρου”.

Με ανακοίνωση του, ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας, ενημερώνει πως στηρίζει την κινητοποίηση των ιδιωτών εργαστηριακών γιατρών, που θα κάνουν ολική αποχή από τα ιατρικά καθήκοντά τους ξεκινώντας από την Τετάρτη 8 Μαΐου.

Οι αθλήτριες Αϊβαζίδου, Παππά και Μιχαηλίδου, του Αστέρα Καβάλας, καθώς και η Ζορμπαλά που αγωνιζόταν μέχρι πέρσι στον Αστέρα, επιλέχθηκαν να είναι σε 2 προπονήσεις με τα κλιμάκια βορρά της Εθνικής κορασίδων (U16) και παγκορασίδων (U15) που θα γίνουν τη Δευτέρα 29 Απριλίου.

Ένας άνδρας συνελήφθη στην Καβάλα, που είχε εμπλακεί σε πέντε υποθέσεις απατών εκ των οποίων τρεις τετελεσμένες και δύο σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν από τις 20 έως τις 24 Απριλίου, σε βάρος ηλικιωμένων γυναικών σε περιοχές της Καβάλας.

Ο Ερμής Σχηματαρίου επικράτησε με 80-88 επί του Γυμναστικού Συλλόγου Ελευθερούπολης, έκανε το “break” και πήρε την πρόκριση για το Final 4 της Elite League, την Πέμπτη (25/04).

Συνέντευξη Τύπου παραχωρήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (25/04), στα γραφεία της ΕΠΣ Καβάλας, για το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΚ, που θα γίνει το Σάββατο (27/04) στις 17:00 το απόγευμα, στο στάδιο “Ανθή Καραγιάννη”.

Η ΔΕΥΑ Καβάλας ενημέρωσε πως λόγω εργασιών θα γίνει διακοπή νερού από τις 08:30 έως τις 12:30 της Παρασκευής (26/04), σε περιοχές της Καβάλας.

Την Πέμπτη (25/04), στις 19:00 το απόγευμα, θα γίνει μουσική εκδήλωση με ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας από τη σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Μητρόπολης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου, στον Λιμένα Θάσου.

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, ενημέρωσε πως η καταβολή των Συνδεδεμένων στους αγρότες θα πραγματοποιηθεί στο μεγαλύτερο μέρος της, τη Μεγάλη Δευτέρα, σε ποσοστό αξιοπιστίας και ασφάλειας 90%, ενώ όσοι αγρότες δεν λάβουν την Συνδεδεμένη τη Μεγάλη Δευτέρα, θα τη λάβουν μετά το Πάσχα.

Ο Simon Kranz με ένα ακόμη βίντεο του, μας ταξιδεύει αυτή τη φορά στο Ελαιοχώρι Καβάλας.

Τριάντα οκτώ εκθέτες από όλη την Ελλάδα και σχεδόν όλα τα γνωστά οινοποιεία από την Καβάλα και τη Δράμα θα δώσουν το παρών την Κυριακή 28 Απριλίου στο Καλογερικό του Λιμένα.

Έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τον δράστη, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν συντονισμένη επιχείρηση. 

Το πρόγραμμα των Ακολουθιών για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα έδωσε στη δημοσιότητα η Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου.

Έναν διαδικτυακό χάρτη - οδηγό για τα χριστιανικά, μουσουλμανικά και εβραϊκά μνημεία, σε Δράμα, Καβάλα και Θράκη, ανέπτυξαν επιστήμονες στο πλαίσιο του προγράμματος Innovative Cultural Experience (ICE).

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 25 Απριλίου στις στροφές του Αγίου Σίλα όταν όχημα εξετράπη της πορείας του, πέρασε το κράσπεδο στο πρανές του δρόμου και προσέκρουσε στα βράχια.

Ορατός είναι ο κίνδυνος να μειωθούν φέτος οι γαλάζιες σημαίες της χώρας, καθώς ακόμα δεν έχουν καν αρχίσει οι διαδικασίες για τη ναυ

Πιο καθαρή θα είναι η ατμόσφαιρα από σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου αφού υποχωρεί σταδιακά η αφρικανική σκόνη.

Ξεκινάει σήμερα Πέμπτη 25/4 το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων ενόψει του Πάσχα,

Μία τεράστια νίκη και μία σπουδαία πρόκριση πήρε η Αγία Βαρβάρα απέναντι στη Σταυρούπολη, την Τετάρτη (24/04), για τα πλέι οφ της National League 2.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την Ελλάδα στον πυρήνα της Ευρώπης και όχι μακριά της. Tο κράτος δικαίου είναι θεμέλιος λίθος της ελληνικής δημοκρατίας και πυλώνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αξίες από τις οποίες η Ελλάδα έχει απομακρυνθεί εξαιτίας της κυβέρνησης ΝΔ-Μητσοτάκη,” ανέφερε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Flash 99,4 fm» της Θεσσαλονίκης.

Η Φιλαρμονική ορχήστρα του Δήμου Καβάλας θα παιανίσει το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας 29 Απριλίου 2024, στις 17:00, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου, πένθιμες μελωδίες από έργα κορυφαίων Ελλήνων και ξένων συνθετών.

Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Α2 μπάσκετ γυναικών, διεξήχθη την Τετάρτη (24/04).

Ένας 74χρονος καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή, για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, από το Μονομελές Πρωτοδικείο Καβάλας.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (25/04), τον Ερμή Σχηματαρίου, στον τελευταίο αγώνα αυτής της σειράς των πλέι οφ της Elite League

O Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας, στέλνει το δικό του μήνυμα για τους εμβολιασμούς, με αφορμή τον εορτασμό της ευρωπαϊκής εβδομάδας εμβολιασμού (22 έως 28 Απριλίου), από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας.

Η 33η και προτελευταία αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, διεξήχθη την Τετάρτη (24/04).

Σελίδες