Λιμάνι Καβάλας

Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών στο βόρειο και κεντρικό Αιγαίο, το πλοίο “Hellenic Highspeed”, δεν εκτέλεσε το δρομολόγιο του την Τρίτη (23/04), και έμεινε στο λιμάνι της Καβάλας.

Την Πέμπτη (18/04) ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια της γραμμής Λήμνος-Αη Στράτης-Λήμνος-Καβάλα.

Μετά τα πολλά παράπονα πολιτών, για την απαγόρευση πρόσβασης στον προσήνεμο μόλο του λ

Ο Γεώργιος Ραφτούλης με μήνυμα του προς το KavalaNews.gr, εκφράζει τους προβληματισμούς του για το μονοπάτι και τα σκαλάκια πέριξ της Παναγίας, προς το φάρο και το σχολείο.

Το απόγευμα της Πέμπτης (28/03), κατά τον κατάπλου πλοίου στο λιμάνι της Καβάλας, που ερχόταν από την Ηγουμενίτσα, στελέχη της δίωξης ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής της Κέρκυρας, συνέλαβαν 62χρονη γυναίκα που κατείχε 99 πακέτα των 20 τσιγάρων το καθένα, τα οποία δεν έφεραν ενδεικτικές ταινίες φόρου κατανάλωσης.

Το απόγευμα της Τετάρτης (20/03), το πλοίο “Blue Star Delos”, κατέπλευσε στο λιμάνι της Καβάλας.

Μία ασπρόμαυρη φωτογραφία του Δημήτρη Μαυρίδη μας ταξιδεύει στο παρελθόν της πόλης της Καβάλας.

H Aegean Sea Lines ενημέρωσε ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή του Βορείου Αιγαίου, η αναχώρηση του πλοίου “Anemos” την Τρίτη (19/03) από Καβάλα δεν θα πραγματοποιηθεί.

Την Τετάρτη (13/03), στο λιμάνι της Καβάλας έφτασε το πλοίο Blue Star Delos, την ώρα που είχαν ανοίξει οι ουρανοί στην πόλη και έβρεχε.

To πλοίο “Άγιος Γεράσιμος ΙΙ”, κατασκευής 1990, που δούλευε στην Κεφαλονιά, αγοράστηκε από την “THASSOS SEAWAYS”. 

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΛΚ Α.Ε., Άγγελος Βλάχος, και ο αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Ιωσηφίδης, συζήτησαν για το πως θα γίνει καλύτερη αξιοποίηση αλλά και προετοιμασία των λιμανιών της Καβάλας ενόψει της νέα τουριστικής περιόδου.

Την Παρασκευή (23/02), φοιτητές του ΔΙΠΑΕ Καβάλας ύψωσαν ένα μεγάλο πανό διαμαρτυρίας στον λιμενοβραχίονα του λιμανιού της Καβάλας.

γράφει ο

Κυριάκος Λυκουρίνος

Το "Blue Star Myconos" έφτασε στο λιμάνι της Καβάλας στις 18:20 το απόγευμα της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου.

Την Πέμπτη (23/11) υπεγράφη η παραχώρηση του προβλήτα Φίλιππος Β΄ του λιμανιού της Καβάλας, μεταξύ της κοινοπραξίας International Port Investments Kavala και του ΤΑΙΠΕΔ. Δείτε περισσότερα για την επένδυση ΕΔΩ.

Την Πέμπτη (23/11) υπεγράφη η παραχώρηση του προβλήτα Φίλιππος Β΄ του λιμανιού της Καβάλας, μεταξύ της κοινοπραξίας International Port Investments Kavala και του ΤΑΙΠΕΔ

Την Πέμπτη (23/11) θα "πέσουν" οι υπογραφές για την παραχώρηση του προβλήτα Φίλιππος Β΄ του λιμανιού της Καβάλας, μεταξύ της κοινοπραξίας International Port Investments Kavala και του ΤΑΙΠΕΔ, σύμφωνα με το moneyreview.gr.

Στη Βουλή φέρνουν το θέμα της μείωσης των οργανικών θέσεων του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας και των Λιμενικών Αρχών υπαγωγής του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με πρωτοβουλία της βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνας Νοτοπούλου.

Από τον βυθό του λιμανιού της Καβάλας ανασύρθηκε το πρωί της Τρίτης (07/11), η περγκοτέντα που παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους που έπληξαν την Καβάλα, το πρωί του Σαββάτου (04/11).

Σελίδες