ΣΥΡΙΖΑ

Την Τετάρτη (15/05), συνέχισε την περιοδεία του στη βόρεια Ελλάδα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνεχίζει την περιοδεία του στην Ανατολική Μακεδονία & Θράκη, και επισκέφθηκε την Καβάλα την Τετάρτη (15/05).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, βρέθηκε στην Δημοτική Αγορά της Ξάνθης και συνομίλησε με επαγγελματίες και καταναλωτές.

Συνεχίζει την περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 θα επισκεφθεί διαδοχικά την Ξάνθη, τη Δράμα και την Καβάλα.

γράφει η

Δώρα Αυγέρη* 

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστό το πρόγραμμα της περιοδείας του Στέφανου Κασσελάκης για τις επόμενες ημέρες.

Τη Δευτέρα 13 Μαΐου ο πρώην μπασκετμπολίστας και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς θα επισκεφθεί την Καβάλα.

Να επικοινωνήσουν με τον λογιστή τους πριν πάνε στις κάλπες της 9ης Ιουνίου 2024 προτείνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κάνει κάλεσμα στους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις της Εργατικής Πρωτομαγιάς, τη Μεγάλη Τετάρτη (01/05). 

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αγρότες και κτηνοτρόφοι στο Νομό Καβάλας ήταν το θέμα της σύσκεψης που είχεη υποψήφια ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφουπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Την Καβάλα επισκέπτεται το απόγευμα της Δευτέρας 29 Απριλίου η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου. 

“Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την Ελλάδα στον πυρήνα της Ευρώπης και όχι μακριά της. Tο κράτος δικαίου είναι θεμέλιος λίθος της ελληνικής δημοκρατίας και πυλώνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αξίες από τις οποίες η Ελλάδα έχει απομακρυνθεί εξαιτίας της κυβέρνησης ΝΔ-Μητσοτάκη,” ανέφερε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Flash 99,4 fm» της Θεσσαλονίκης.

Για ένα ακόμη καλοκαίρι η Θάσος θα έχει μόνο ένα ασθενοφόρο, για να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες του νησιού την τουριστική περίοδο, με τον ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας να αναφέρει σε ανακοίνωση του πως “η Θάσος παραμένει εδώ 5 χρόνια στην ίδια θλιβερή κατάσταση, με την κυβέρνηση της ΝΔ να διαλύει τις υποδομές που άφησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ”.

Η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου έδωσε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιό των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024, που συγκροτήθηκε με σαράντα δυο υποψηφίους.

Οι 35 εξελέγησαν στις προκριματικές εκλογές, οι 2 είναι νυν ευρωβουλευτές και οι 5  αποτελούν προσωπική επιλογή του Στέφανου Κασσελάκη. 

Στο Κέντρο Πολιτισμού-Ελληνικός Κόσμος, παρουσιάστηκαν οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Τη διαγραφή του βουλευτή Δράμας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κυριαζίδη, ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Εκλογές διεξήχθησαν στον ΣΥΡΙΖΑ στις 14 Απριλίου, έτσι ώστε να αναδειχθούν από τη βάση του κόμματος, οι 2 από τους 9 υποψηφίους της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. που θα περιληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Μια ομοφοβική δήλωση κατά του Στέφανου Κασσελάκη έκανε ο βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης το βράδυ την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024

Η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα, Τάνια Ελευθεριάδου, με ανάρτηση της στα social media, αναφέρει πως ο βουλευτής Δράμας, Δημήτρης Κυριαζίδης, έκανε ομοφοβική δήλωση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διεξάγει εκλογές στις 14 Απριλίου, έτσι ώστε να αναδειχθούν από τη βάση του, οι 2 από τους 9 υποψηφίους της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. που θα περιληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Τους υποψήφιους από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που θα συμμετάσχουν στις προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ παρουσιάστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Απριλίου στα γραφεία του κόμματος στην Καβάλα.

Στη Βουλή φέρνει ο βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, το θέμα της Στέγης του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, θέτοντας ερωτήματα μαζί με τους άλλους βουλευτές του κόμματος προς την υπουργό Πολιτισμού και αναφέροντας πως πρέπει να κηρυχθεί διατηρητέο το κτίριο που στεγάζει τον σύλλογο, ώστε να μην αλλοιωθούν οι όψεις, η χρήση και η διαχρονική ιστορία ενός κτιρίου-πολιτιστικού τοπόσημου της πόλης.

Ένα κοστολογημένο σχέδιο για την καταστολή της ακρίβειας και για ένα δίκαιο, βιώσιμο και σταθερό φορολογικό σύστημα, που θα ισχύει για όλους τους πολίτες παρουσίασε σήμερα το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Ελληνικό όνειρο – Ζωή με αξιοπρέπεια».

Συνεδρίασαν το βράδυ της Δευτέρας 11 Μαρτίου τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα στο πλαίσιο των εσωκομματικών διαδικασιών για την ανάδειξη νέων τοπικών οργάνων. 

Παρέμβαση που τα αλλάζει όλα έκανε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με την κατάσταση στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. 

Ερωτήσεις έθεσαν στη Βουλή, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, για την υποβάθμιση των ΕΛΤΑ Λιμεναρίων αλλά και για την πιθανή εγκατάσταση μεγάλων φωτοβολταϊκών πάρκων σε Νευροκόπι Δράμας και Λεκάνη Καβάλας.

Σελίδες